LIVINK

About


Livink Aps er en design virksomhed, som bevæger sig inden for moderne, personlig og originale designs.

Pernille og Tanya har lagt hjerte og sjæl i deres firma, og skaber unikke og anderledes designs til deres kunder. Der er posters til enhver smag og i enhver farvenuance.

Livink er også kendt for de sjove og unikke "Moodcups" som er keramik kopper lavet i samarbejde med en israelsk keramiker!

I sortimentet med LIVINKS egen design finder du blandt andet : Braid pillows, moodcups, plakater og sengetøj

Livink Aps er startet på baggrund et personligt behov for at skabe og hjælpe andre. 


Livink er pr. 01.03.2015 godkendt som virksomhedscenter for Holstebro kommune. Dvs. at Pernille & Tanya er uddannede mentorer, og godkendt til at hjælpe andre, der er ramt af sygdom tilbage på arbejdsmarkedet igen!

Der er plads til 2 i arbejdsprøvning - ressource forløb ol.


Bag om Livink ApS

Bag Livink står to stærke og inspirerende kvinder: Pernille Riis  og Tanya Louise Wija Nielsen fra Holstebro. Siden Livink blev grundlagt i februar 2014, har Livink spredt sig til utallige stuer, butikker og lande og skabt varme, kant og charme, hvor end deres designs hænger.

Udover spændende og unikke posters, unikt keramik og eventyrligt sengetøj og puder, sælger Livink også ”String lights”. En fantastisk fin lyskæde med små fine "bolde", som lyser i mørket og skaber hygge omkring dig og familien.

Kunstnerne og designerne bag Livink’s udtryksfulde produkter, kæmper begge med udfordringer i dagligdagen. Det er både psykiske og fysiske udfordringer. Derfor støtter Livink blandt andet gigforeningen.

Tanya har gigt, og kæmper med følgerne efter et trafikuheld, som har givet hende piskesmæld og PTSD.

Pernille er opereret 2 gange i ryggen for diskusprolapser.

"Vi er enige om, at et langt sygeforløb påvirker en rigtig meget, og særligt psyken tager skade, for man bliver lidt sær og indebrændt af at gå hjemme, og det kan virkelig være svært at vende tilbage til et ordinært job. Derudover kan det være svært for kommunerne at finde et job-match til en der er syg, og det kan være svært, når man er syg at passe ind i en virksomhed, hvor arbejdstiden hedder 8-16".

Vi har fået troen på os selv tilbage, og de har fået selvtillid nok til at kæmpe videre, på trods af de daglige udfordringer.


Følg menuen øverst på siden. Her kan du kredse dig ind på præcis det du ønsker.


Vi tilbyder et bredt udvalg på webshoppen. Blandt andet kan du finde børne plakater til børneværelset, statement's tekst plakater, moderne plakater, store plakater, plakatkunst, keramik, puder, lyskæder og meget mere.

Vi tilbyder 24-timers service, og du kan derfor skrive hvornår på døgnet du måtte ønske det. - vi svare hurtigst muligt, og normalt indenfor et par timer!

Vi er nemmest at træffe på mailen, frem for telefonen :)


PAPIRKVALITET:

A5 gaveæske/indrammet 300 grams silk

A5 kunstkort 300 grams silk

A4 170 grams silk

A3 170 grams silk

50 x 70Cm 200 grams silk

70x100Cm 200 grams silk

Alle vores posters og plakater er trykt på syrefrit papir, således at solen ikke kan ødelægge/blege din poster/plakat.


RETUR:

Ved returnering skal du sende os en mail, på info.livink@gmail.com

Ønsker du at returnerer en ordre, fordi du har fortrudt dit køb, skal du være opmærksom på at du selv skal betale fragten for at sende retur til os og ligeledes fratrækkes fragten fra dit returbeløb, da denne udgift allerede er brugt på at sende dig pakken. Dette gælder om du har opnået fri fragt grænsen eller ej ved bestilling.

Ved beskadiget levering betaler vi alle udgifter til fragt og sørger for ombytning af din vare.BETALING:

Alle kort & paypal

Ved bankoverførsel eller mobile-pay skal vi bede om din ordre på mail: info.livink@gmail.com


PRESSE: Vi foretrækker alt Pressekontakt via mail.

Dette gælder også bloggerne, vedr. samarbejdeLivink ApS

Idomlund vej 2b

7500 Holstebro

CVR: 37235903

Info.livink@gmail.com