Om LIVINK

Om

LIVINK er en dansk designvirksomhed med visionen om at være den bedste arbejdsplads for sine ansatte. Med et ønske om at hjælpe andre har Pernille skabt en virksomhed med hjerterum og plads til de, der kæmper med daglige psykiske og fysiske udfordringer. Sammen med passionen for grafisk design og interiør, er det blevet grundlaget for et univers med inspirerende budskaber, og kreative illustrationer. Dette er overført til bla. moderne design plakater og charmerende keramik, der skaber et unikt og personligt udtryk i hjemmet. Alle produkter er egne designs eller håndplukkede unika, alt med inspiration fra hverdagen og idéen om at bo smukt.

 

LIVINK er pr. 01.03.2015 godkendt som virksomhedscenter for Holstebro kommune – dvs. Pernille som står bag LIVINK, er uddannet mentor og godkendt til at hjælpe andre.

Historie

Pernille Riis Frederiksen som i dag driver LIVINK alene, er også én af Danmarks førende stylister indenfor boligindretning, trendsetting, styling og fotografering.

Pernille er en kvinde med mange kasketter, hun driver LIVINK, og har gjort det siden 2014, men hun er også et naturtalent indenfor kommunikation og formidling. Hun har sans for de mange detaljer, og kan som ingen anden skabe “det færdige rum” på ingen tid. Hun har skabt sit eget univers på de sociale medier gennem hendes personlige stil og indretning, men ikke mindst gennem hendes store og troværdige personlighed. Du kan følge Pernille her, hvor hun naturligvis indretter sig med alverdens ting fra LIVINK.

 

Vidste du at:

LIVINK er sammensat af ordene “liv” og “ink”. Liv symboliserer mennesker og omsorg. Ink er engelsk og betyder blæk, det symboliserer de trykte plakater, som virksomheden startede ud med i sortimentet.